09Juny2023

El Consell destina 840.000 € al servei de menjadors escolars del Jussà

Atorgats els menjadors escolars per als quatre cursos 2018-2022 dels centres escolars del Jussà a dues empreses del sector.
La Junta de govern del Consell Comarcal del Pallars Jussà ha adjudicat el servei de menjadors escolars per al curs vinent a través d’un concurs públic després de quatre anys de l’última licitació. Un dels requisits del concurs és que cal fer el menjar en les cuines de cada centre i donar continuïtat als treballadors, si ho volen, en cas que hi hagi canvis d’empreses.

Les empreses Aramark Servicios Catering, SLU i Alessa Catering Servicios SA, es faran càrrec durant els propers quatre anys del servei de menjadors de l’escola els Raiers i l’Institut de la Pobla i de l’ Escola AESO Isona i l’Institut de Tremp respectivament i tal i com venien fent fins ara.

Aquest servei s’atorga a les empreses amb les adaptacions establertes per la llei de contractes del sector públic i es gestiona per part del Consell per delegació del departament d’ensenyament.

 

La resta de menjadors dels centres públics de la comarca s’administren mitjançant convenis amb el Consell Comarcal.  En aquest cas, l’escola Valldeflors de Tremp per la via d’un conveni amb l’AMPA i l’escola de la Vallfosca de la Plana de Mont- Ros amb l’Ajuntament de la Torre de Capdella.

 

Aquests serveis proporcionen als nens l’adquisició d’hàbits saludables, higiènics i alimentaris, i alhora promouen els aspectes socials i de convivència durant els àpats. I durant aquest curs el Consell ampliarà les visites de seguiment i control a aquests espais.

 

En aquest sentit, el president del Consell, Constantí Aranda, ha afegit que les condicions per a l’adjudicació d’aquest servei prioritzen l’alimentació i la salut dels alumnes.

 

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.