22Març2023

L’Oficina d’Habitatge del Jussà registra 1.000 consultes en mig any

Incrementen notablement les tramitacions d’ ajuts al lloguer i les peticions d’habitatge de protecció oficial i es registren prop de 1.000 consultes en el que portem d’any.
L’oficina local d’habitatge del Consell Comarcal del Pallars Jussà ha registrat un augment considerable en la seva activitat arribant a les mil consultes i en gran part degut a l’augment de les peticions en les subvencions.

Entre les demandes més destacades en l’activitat de l’oficina es detecten  les relacionades amb els ajuts  al pagament del lloguer, tramitant-ne fins a  dos centes i que faciliten l’accés i la permanència en l’habitatge.  

Per altra banda, també s’han incrementat les tramitacions en l’ajut per a la rehabilitació d’obres i augmenten  les peticions relacionades amb els habitatges de protecció oficial, de les quals se n’ha registrat una cinquantena.

 

En aquest sentit, el president del Consell  Constantí Aranda ha comentat que els serveis prestats des del Consell pretenen posar a l’abast de la població la informació i ajuts per atendre les diverses necessitats, les dades són rellevants  ja que és important que les persones sàpiguen de quins recursos poden disposar.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.