22Març2023

Dia Internacional de les Cooperatives

L’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu i Aran és una iniciativa promoguda pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, sorgida a partir de l’aliança de diversos actors públics i privats de l’economia social del territori de l’Alt Pirineu i Aran amb l’objectiu de donar a conèixer i impulsar l’economia social, el tercer sector i les cooperatives, un model d'economia transformadora que dóna resposta a la necessitat del territori, genera riquesa i ocupació estable i de qualitat.

L’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu i Aran i l’Associació Alba Jussà han organitzat una activitat conjunta per celebrar el Dia Internacional de les Cooperatives sota el lema “societats sostenibles mitjançant la cooperació” i el tema “consum i producció sostenibles de béns i serveis“.

El Dia Internacional de les Cooperatives de les Nacions Unides se celebra anualment el primer dissabte de juliol. L'objectiu d'aquesta celebració és:

  • augmentar la consciència de les cooperatives
  • ressaltar les fites i els objectius de les Nacions Unides i el moviment cooperatiu internacional
  • destacar les contribucions del moviment a la resolució dels principals problemes abordats per les Nacions Unides
  •  i enfortir i ampliar la cooperació entre el moviment cooperatiu i altres actors
Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.