22Març2023

El Festival del Romànic i Castells de Frontera tanca l’edició amb obres de caràcter femení

Castell de Llordà és el tercer i últim concert que acull la XIV edició del Festival en la que han participat més de 200 persones.
La XIV edició del Festival que convida als/a les espectadors/es a viure una experiència sensorial, arriba al seu final aquest diumenge presentant Cordes de Dona.

 

Les peces interpretades a veu i guitarra representen l’impacte emocional i psicològic del món femení, així com l’ evolució  del paper de la dona a través del temps: com és vista, compresa, jutjada, estereotipada i estimada.

 

La mostra  invita a gaudir  de la música tot contemplant el patrimoni  cultural del Pallars Jussà. Una programació atractiva amb composicions de diferents èpoques i estils que han aconseguit la fidelitat i l’èxit del públic,  en una de les edicions amb més participació.

 

El  Festival,  que  representa  una fórmula encertada per a la valorització i difusió del patrimoni “romànic de frontera”,  està organitzat pel Consell Comarcal del Pallars Jussà amb la col·laboració de l’Institut d’Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida i els ajuntaments corresponents.

Aquest any, el calendari de concerts es va iniciar al  Castell de Mur amb l’espectacle Mystica,  a càrrec del grup Airun. Llimiana, que acull el festival de forma alternativa amb Covet, va obrir les portes de la seva Església en un  segon concert on es va interpretar  l’obra Arcana , per part de la Coral Polifònica de Tremp.

 

Castell de Llordà

 

Diumenge 29 de Juliol a les 19:00

‘CORDES DE DONA’

Obres de: F. Sor, J. Rodrigo, J. Torrent, F. Mompou, E. Granados i M. de Falla

Marisa Martins, mezzosoprano

 

Jaume Torrent, guitarra

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.