16abril2024

Es contracta la redacció del projecte de recuperació de les adoberies

La redacció del projecte d’implantació d’un sender natural i interpretació patrimonial a les Adoberies de la Font Vella de Tremp ja està en fase de contractació.
S’ha contractat a l’arquitecte Joaquim Solé Mir per a la redacció del projecte bàsic i executiu, així com per a la direcció de les futures obres. Els honoraris ascendeixen a 20.178 €. S’espera que el document es presenti a finals del 2018.
El projecte preveu implantar un sender natural d’1,5 km resseguint el transcurs del barranc de la Font-vella de Tremp pel gaudi dels vianants. S’ampliaran així els espais verds de la ciutat alhora que es posaran en valor elements patrimonials existents com el pont romànic de Sant Jaume o les antigues adoberies. La inversió final està pressupostada en 325.000€, essent l’acció més important de les 9 que es podran implementar al territori gràcies als ajuts del FEDER.

El 50% d’aquest contracte és cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional FEDER de la Unió Europea en el marc del Programa Operatiu FEDER de Catalunya 2014-2010. Amb l’objectiu d’inversió en creixement i ocupació.

Compartir contingut
Copyright © 2024 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.