30Gener2023

Més de 300 alumnes de centres educatius dels Pallars en la primera jornada Talent Emprenedor

Talent Emprenedor és el nom que duu la primera Jornada d’emprenedoria celebrada a l’Institut de Tremp i que ha acollit més de 300 alumnes de centres educatius dels Pallars com l’institut Hug Roger lll de Sort, el Col·legi Maria Immaculada i l’Institut de Tremp i l’Institut de la Pobla de Segur.
La iniciativa, impulsada pel Servei Educatiu dels Pallars conjuntament amb els centres educatius, s’emmarca dins el Projecte Educar i Emprendre que compta amb la col·laboració del Consell Comarcal del Pallars Jussà, l’Ajuntament de Tremp, l’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu i Aran, l’Oficina Jove del Pallars Jussà i la Biblioteca Pública Maria Barbal.

La finalitat d’aquesta jornada rau en potenciar l’esperit emprenedor entre els joves pallaresos, facilitant-los idees i eines que els permetin adquirir les primeres experiències en aquest sector.

Per aquest motiu, en el transcurs de l’acte ha tingut lloc una taula rodona amb ex-alumnes dels centres participants  que han optat per a desenvolupar els seus projectes amb èxit al Pallars.

El President del Consell Comarcal, Constantí Aranda ha comentat als joves: “ens agradaria que poguéssiu  ser emprenedors al Pallars, on tenim oportunitat i medis per a tirar endavant projectes innovadors i singulars”. Per la seva banda, Aranda també ha volgut “traslladar tot el suport de les institucions per a iniciar projectes emprenedors, en concret per part del Consell Comarcal, on disposem d’espais coworking que us permetran començar a treballar en les vostres iniciatives”.

Cal destacar també, que en el mateix acte s’ha atorgat el premi al  concurs  d’Instagram “Fotografia l’emprenedoria” que Constantí Aranda ha lliurat a Alfredo Corraledo, alumne de l’Institut Hug Roger lll de Sort.

Finalment, els alumnes han pogut visitar l’exposició fotogràfica i parlar amb els emprenedors que els han aportat visions constructives i molt productives.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.