30Gener2023

El Pallars Jussà al seminari de Catalunya Emprèn a Amsterdam en el marc de la TNW Conference

El Servei de Promoció econòmica, servei que es presta des del Consell Comarcal del Pallars Jussà, ha estat seleccionat com un dels 40 membres de la xarxa Catalunya Emprèn per assistir als seminaris d’Amsterdam Startup Ecosistema, que es celebra aquests dies a la capital d’Holanda en el marc de la TNW Conference.
Les dues representants del Pirineu, entre elles la Flors Pallàs, tècnic de promoció econòmica del Consell del Jussà, tindran l’oportunitat de conèixer un dels ecosistemes emprenedors europeus de referència, valorat en aquest sentit per la seva capacitat d’atraure talent.

L’objectiu d’aquest seminaris és exposar als participants el model de funcionament d’aquestes “startups” que mostren el seu valor afegit mitjançant la tecnologia i la innovació.

El President del Consell Comarcal, Constantí Aranda, ha volgut remarcar “aquestes experiències esdevenen per a l’equip del Consell una bona oportunitat per establir contactes amb persones i entitats interessades en impulsar projectes de cooperació entre territoris”.

 

Aquest seminari es celebra coincidint amb la TNW Conference, la fira de referència en noves tecnologies d’ Europa, un expositor  dedicat  al futur de la tecnologia, el màrqueting, la comunicació i la imaginació.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.