30Gener2023

Roses amb sabor solidari al Pallars Jussà

El Consell Comarcal del Pallars Jussà ha obsequiat els seus treballadors i les seves treballadores amb una rosa molt especial. Aquesta flor de galeta amb xocolata, ha estat elaborada en el marc d’un projecte d’emprenedoria social de l’associació Alba. A més, donada l’excepcionalitat d’aquest Sant Jordi a causa del buit institucional que l’envolta, des del Consell s’ha demanat un disseny excepcional amb cobertura de xocolata groga en solidaritat amb aquells que passen aquesta jornada privats de llibertat.

D’altra banda, el president del Consell Comarcal, Constantí Aranda, ha remarcat també que “la rosa s’ha distribuït indistintament a treballadors i treballadores d’aquesta administració pel nostre compromís d’avançar cap una igualtat real entre dones i homes”.

El Consell Comarcal del Pallars Jussà treballa en conveni amb l’associació Alba desenvolupant diversos projectes i serveis que tenen com a objectiu de treballar per la inclusió de persones amb especials dificultats.

En aquesta línia s’han implementat en els darrers temps serveis com un programa de suport a l’autonomia pròpia a la llar, així com un centre de dia ocupacional per a persones amb discapacitats. També funciona conjuntament un servei que promou les activitats de lleure per a persones amb malaltia mental que actualment ja dóna servei a 35 persones.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.