30Gener2023

Formació per a emprenedors. Programa Catalunya Emprèn

Durant aquest mes d'abril el servei de promoció econòmica del Consell Comarcal, a través del programa Catalunya Emprèn hem realitzat els "Dijous Emprenedors" sessions formatives per a empresaris i emprenedors.
Han consistit amb tres càpsules formatives cada dijous.
Hem comptat amb un total de 50 assistents. Pròximament realitzarem més formacions al mes de maig.

• Curs d'habilitats comunicatives. Professional i personals. Parlar en públic, per adquirir habilitats professionals per presentar de forma convincent i impactant. Habilitats obligades per professionals que busquin la màxima efectivitat en la seva comunicació. Impartida pel professor Jordi Cabestany, Professor CF de Comerç Internacional i, Publicitat i Màrqueting, i l'EscolaTreball Lleida.
• Com fer un estudi de mercat. Aprenent com desenvolupar un estudi de mercat. Identificant les principals fonts d'informació per a l'empresa i donant les pautes per realitzar correctament tant la investigació qualitativa com quantitativa. Impartida pel formador: Xavier Roca, Llicenciat en ADE i MBA (Master in Business Administration) per ESADE.
• Inventant nous productes i serveis: Imagina, Construeix, Prova i Llança. Desenvolupament de productes, serveis i models de negoci disruptius que ens generin vendes en un futur no molt llunyà. El Design Thinking i la innovació centrada en les persones. Amb la formadora: Silvia Ibañez, Llicenciada ADE i MBA per ESADE.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.