Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

04Juliol2020

JussaActiu i La Universitat d’Andorra presenten el Postgrau de Turisme de Muntanya

L’acte ha tingut lloc a l’Epicentre de Tremp i ha comptat amb la participació dels tres impulsors del projecte: JussàActiu, la Universitat d’Andorra i la Fundació Themis.  Els tres col·laboradors  han firmat el conveni  i presentat el projecte, que és una iniciativa pionera en l’àmbit del turisme de muntanya.

El programa inclourà pràctiques i activitats formatives a Andorra i el Pallars, serà impartit en anglès i compta amb el suport d’un soci internacional, la Colorado State University. El postgrau està enfocat a formar professionals en el turisme de muntanya integrant estratègies de sostenibilitat i turisme responsable i suposarà un gran impuls a l’hora de donar a conèixer la comarca a nivell internacional.  Els estudiants que hi participen es convertiran, doncs, en grans coneixedors i prescriptors del Pallars.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.