Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

04Juliol2020

Campanya de sensibilització a grans productors per a la millora de la recollida selectiva

El Consell Comarcal del Pallars Jussà ha iniciat una campanya de sensibilització per a la recollida de residus adreçada als grans productors de la comarca, incidint en els establiments del canal HORECA (hotels, restauració i càtering). La campanya consisteix en la visita personalitzada a cadascú dels establiments comercials per tal de millorar els nivells de recollida i recordar la importància de la separació de les 5 fraccions.
Per aquesta tasca, una tècnica ambiental, que col·labora amb el Consell a través del programa de contractació de joves en pràctiques inscrits a la Garantia Juvenil del SOC, s’encarrega d’assessorar, dotar-los de material i recursos necessaris per facilitar la recollida selectiva.

S’entrega contenidors per a envasos i vidre, i díptics informatiu, alhora que s’ofereix la possibilitat de gaudir d’un servei de recollida porta a porta de cartró als establiments que ho necessitin, amb recollida setmanal.

Aquestes visites també permetran conèixer les necessitats de cada establiment i així ajustar el servei a la realitat.

Es revisaran l’estat dels contenidors de vorera i s’afegirà nous adhesius per tal de concretar el que va a cada contenidor.

Posteriorment a aquestes visites es farà un seguiment per avaluar els resultats assolits. 

Totes aquestes accions han de permetre millorar la quantitat i la qualitat de la recollida en totes les fraccions.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.