Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

22Febrer2020

Presentem el 15è Pla JussaEducació

Més d'un centenar d'activitats per a alumnat, professorat i comunitat educativa

Els plans de suport a l'educació van començar l'any 2002 oferint una dotzena d'activitats amb l'objectiu de promoure el coneixement del patrimoni cultural i natural de la comarca entre l'alumnat dels centres educatius. Es tracta d'una potent eina educativa de suport als ensenyaments que connecta l'escola amb el territori, promoguda pel Servei Educatiu dels Pallars del Departament d'Ensenyament, el Consell Comarcal del Pallars Jussà i el Servei Comarcal de Català del Pallars Jussà del Consorci per a la Normalització Lingüística amb el suport dels ajuntaments i altres institucions de la comarca.

L'acte de presentació de dimarts 29 de novembre a l'Epicentre de Tremp va comptar amb l'assistència d'un centenar d'ensenyants per escoltar la conferència El treball per projectes, d'una escola que ensenya a una escola que aprèn, a càrrec de Coral Regí, directora de l'escola Virolai de Barcelona. L'acte va comptar amb la presència del delegat dels serveis territorials d'Ensenyament a Lleida, Miquel Àngel Cullerès; el president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Constantí Aranda, i l'alcalde de Tremp, Joan Ubach. 

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.