Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

28Febrer2020

Els voluntaris del gran recapte del jussà comencen a classificar les 8 tones d'aliments recollits

El Gran Recapte col·lecta 8.100 kg d’Aliments a Tremp

Un cop passada l’eufòria dels dies centrals del Gran Recapte, els voluntaris de l’associació APROP del Pallars Jussà, continuen treballant. Ara s’afanyen a endreçar i classificar per tipus i caducitats els aliments que s’han recaptat i que ells mateixos s’encarregaran de distribuir entre les gairebé 90 famílies que atenen.

Els membres de l’associació, juntament amb els Serveis Socials del Consell Comarcal, s’encarreguen de tota la gestió del banc d’aliments en aquesta localitat i rodalies, una tasca que va des de la recollida, la classificació i la distribució del material.

A més dels productes que es recullen durant la campanya, tot l’any diferents supermercats i altres establiments comercials subministren al banc de productes frescos o aquells es troben al límit de la caducitat.

Els voluntaris s’han mostrat molt satisfets per l’esperit solidari que han demostrat els pallaresos per fer front a la precarietat de moltes famílies.

Per la seva part, a La Pobla de Segur la recollida es va organitzar des de l’associació Càritas  i s’hi van recollir 3.500 kg d’aliments.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.