Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

22Febrer2020

Jornada Formativa adreçada al sector comercial

En el marc del programa Catalunya Emprèn i amb la col·laboració del CEEI Lleida, el servei de promoció econòmica del Consell comarcal del Pallars Jussà ha organitzat per al proper dijous 1 de desembre la jornada de formació; “Com millorar la rendibilitat del teu comerç” i “L’acció comercial una oportunitat per a emprendre”. 
El taller serà impartit per la Blanca Siurana de la Cambra de Comerç de Lleida i en Joan Maria Pagés, President del Col·legi d’agents comercials de Lleida.
El taller es desenvoluparà a l’edifici de l’Epicentre, Passeig del Vall 13 de Tremp i començarà a les 15.00 per afavorir l’assistència dels comerciants de la comarca.

La primera part del taller pretén oferir als participants una mostra d’estratègies per millorar la rendibilitat d’un petit comerç. En la segona part es mostrarà com l’acció comercial pot esdevenir una immillorable oportunitat per a emprendre.

 

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.