Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

28Febrer2020

El Jussà dóna l’oportunitat a 18 joves d’obtenir la seva primera experiència laboral

7 al Consell Comarcal del Pallars Jussà, 5 a l’ajuntament de la Pobla de Segur, 5 més al de Tremp i un al de Conca de Dalt.

A partir del registre de joves inscrits a la Garantia Juvenil a través de l’Oficina Jove del Pallars Jussà gestionada pel Consell Comarcal, aquestes administracions locals, contracten 18 joves amb formació bàsicament universitària amb objectiu que aconsegueixin experiència de cara a millorar la seva ocupabilitat i obrir-los camí per accedir en un futur proper a un lloc de treball.

Aquest projecte està impulsat pel SOC en el marc de la Garantia Juvenil per tal que les persones joves millorin les seves expectatives de recerca de feina.

Aquesta oferta anava destinada a persones joves amb titulació universitària, de cicles formatius o amb certificat de professionalitat que hauran de desenvolupar diferents tasques en entitats públiques. En el cas del Pallars Jussà s’han seleccionat joves amb perfils molt diferents en funció de les tasques a què hauran de fer front.

En el seu cas, el Consell Comarcal del Pallars Jussà ha signat avui els contractes dels 7 joves en pràctiques que duran a terme tasques de sensibilització relacionades amb la salut jove, de manteniment tècnic d’instal·lacions, de comunicació, de suport a l’àrea de serveis socials, de sensibilització ambiental, entre altres.

El President del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Constantí Aranda, ha donat avui la benvinguda als joves que treballaran en aquesta institució i ha remarcat la importància que té el treball en pràctiques alhora d’adquirir l’experiència que molts cops s’exigeix de cara a entrar en el mercat laboral.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.