Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

28Febrer2020

Tramitació forfets temporada 2016-2017 Port Ainé – Espot Esquí (FGC)

Per tal de tramitar el FORFET TEMPORADA amb les Estacions de Port Ainé i Espot Esquí, cal emplenar el FORMULARI de “Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya” segons informació adjunta.

Podeu trobar els FORMULARIS als Centres Escolars i també a www.cepallarsjussa.cat i www.pallarsjussa.cat

Descarregar full informatiu
Descarregar formulari de sol·licitud forfet de temporada
Descarregar formulari de sol·licitud Pack Familiar

  • ESCOLARS DEL PALLARS JUSSA: la DATA LÍMIT per entregar el formulari amb la fotografia i el full de pagament al vostre centre escolar es el proper 23 de novembre de 2016.
  • Els Escolars fins a 6 anys (any 2010 o després) poden accedir a un forfet temporada per un import de 50€ (FORFET MENOR)
  • Els Escolars de 7 a 17 anys (1999-2009) poden accedir a un forfet temporada per un import de 112€ (FORFET infant)
  • Els Escolars de 18 a 25 anys (1991-1998) poden accedir a un forfet temporada per un import de 185€ (FORFET JOVE)
  • Els empadronats al Pallars Jussà des de fa més de 4 anys amb contracte laboral amb una vigència de 6 mesos a la Comarca del Pallars Jussà poden accedir a un forfet de temporada per un import de 315€ (FORFET ADULT) - (Cal entregar amb el formulari un certificat d’empadronament, full de transferència bancària i document acreditatitu de treball al Pallars Jussà). També podeu accedir al FORFET PACK FAMILIAR (NOVETAT). En aquest cas, trobareu en el formulari el detall de preus segons les necessitats de cada família. Cal presentar el CERTIFICAT D’ESCOLARITZACIÓ dels vostres fills /es que caldrà demanar al seu Centre Escolar.

Podeu entregar el FORMULARI i DOCUMENTACIÓ a les oficines del Consell Comarcal del Pallars Jussà (de dilluns a divendres de 9 a 14 hores) , al Consell Esportiu del Pallars Jussà (dilluns, dijous i divendres de 18:30 a 20:30 hores) i a l’Ajuntament de La Pobla de Segur de dilluns a divendres de 9 a 14 hores.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.