Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

27Febrer2020

Viatge amb el tren de la Pobla, a vista dels instagrammers, en el 65 aniversari de l'arribada del tren a l'estació de la Pobla de Segur

Durant el trajecte, la trentena d’instagramers van poder captar a través de les finestres panoràmiques que ofereixen els nous trens de la línia, estrenats recentment i d’última generació, les magnifiques instantànies paisatgístiques que brinda aquest recorregut amb tren, el qual voreja els embassaments de Sant Llorenç, Camarasa, Terradets i Sant Antoni i el riu Noguera Pallaresa i travessa els impressionants congostos de Terradets i Collegats per mitjà de 41 túnels.
Una vegada van arribar a la Pobla de Segur, van tenir l'oportunitat de visitar la fàbrica de cervesa artesana C-Tretze i la casa modernista Mauri i van poder gaudir de la cuina pallaresa. Durant la tarda tenien previst de fer una passejada per la vora del riu Noguera Pallaresa i visitar l'Espai Raier, abans d’agafar el tren de tornada a les 19.00 hores en direcció cap a Lleida.

La trentena de participants a l’Instawalk Tren de la Pobla procedeixen de diferents comarques d’arreu de Catalunya, i entre tots tenen més de 200.000 seguidors. Cal dir que aquesta convocatòria ha generat una gran expectació entre els aficionats a l’aplicació Instagram, motiu pel qual s’havien comptabilitzat gairebé 90 inscripcions, però el nombre màxim de places ofertes per Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, titular de la línia, era de 30, motiu pel qual va caldre fer una selecció dels participants. Per aquest motiu hi ha prevista una segona convocatòria per a principis de l’any vinent per donar resposta a l’alta demanda.

Els participants en aquesta nova trobada d’Instagramers van ser acompanyats pel director del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, Juli Alegre i el cap de la línia Lleida-La Pobla de Segur, Emili Monsó, i en arribar amb el tren a la Pobla de Segur van ser rebuts per la regidora de turisme de la localitat, Noemí Nus, i el vicepresident del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Martí Cardona. Posteriorment, al dinar, els va acompanyar el gerent del Consell Comarcal, Josep Ardanuy.

Els participants en la trobada podran penjar les seves fotografies a Instagram amb els hashtags #aralleida #fgc #aralleidatrenpobla #igerslleida #lapobladesegur #montsec #tremp #pallarsjussà #lotrendetots i a Twitter amb els hashtags #aralleidatrenpobla #LoTrenDeTots i mencionant @FGC, @aralleida, @TurismeJussa.

El Tren de la Pobla cobreix el servei regular entre Lleida i la Pobla de Segur i fa el mateix recorregut que el Tren dels Llacs, que acaba de tancar la vuitena temporada amb 7.213 passatgers (un 0,1% més que l’any anterior) i ha registrat una ocupació del 99%, amb la qual cosa es demostra que el producte turístic està del tot consolidat i s’ha convertit en un nou atractiu turístic, amb una oferta de paisatge singular i amb múltiples possibilitats lúdiques i gastronòmiques per als visitants al llarg del recorregut per les comarques del Segrià, la Noguera i el Pallars Jussà.

 

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.