Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

18Febrer2020

“Safrà del Montsec” a TV3

Televisió de Catalunya TV3 comarques ha emès una notícia dedicada a una jove empresa del Pallars Jussà. “Safrà del Montsec” l’empresa fundada per la parella Jaume Casado i Magda Plazas, conrea en l’actualitat una Ha de safrà als Masos de Llimiana. En la segona collita l’empresa que gaudeix d’una certificació de qualitat categoria 1, la més elevada possible, ha creat en plena collita una vintena de llocs de treball entre les tasques de recollida i preparació del producte final. 

Veure video TV3

El President del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Constantí Aranda, ha explicat com des dels serveis de Promoció econòmica del Consell, en el marc del Programa Catalunya Emprèn del Departament d’Empresa i coneixement i la col·laboració de Global Lleida i el CEI Lleida, s’està ajudant a iniciar, créixer i consolidar petits projectes empresarials al territori.  

Els treballadors contractats provenen de les accions també promogudes pel Consell Comarcal i l’associació Reintegra que fomenta la igualtat d’oportunitats.

Projectes d’aquest tipus, no només contribueixen al creixement econòmic de la zona, sinó que també revaloritzen el producte agrícola local, fixen la població al territori i dinamitzen la creació de llocs de treball.

“Al CEI Pallars Jussà, connectem persones per dinamitzar l’economia”.

 

 

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.