Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

18Febrer2020

Xerrada de Francesc Torralba a Tremp per parlar dels valors per una vida plena

L’acte és gratuït i tindrà lloc el proper 4 de novembre a les 19h a la Biblioteca Maria Barbal de Tremp.

L’Associació Alba Jussà organitza amb la col·laboració de l’ajuntament de Tremp, el Consell Comarcal del Pallars Jussà i la Biblioteca Maria Barbal aquesta xerrada per parlar sobre quines són aquelles actituds o valors que afecten en el nostre benestar emocional. El filòsof, teòleg i escriptor Francesc Torralba donarà eines i bones pràctiques per a poder treballar de forma individual tot allò que afecta a la nostra salut mental i que en definitiva contribueix a la nostra felicitat.

Aquesta xerrada és oberta a tota la ciutadania però s’emmarca dins de les activitats que s’estan començant a dur a terme després del conveni de col·laboració entre el Consell Comarcal del Pallars Jussà i l’Associació Alba per tal de millorar les condicions i la qualitat de vida de les persones amb especials dificultats del territori.

Una de les primeres activitats per donar a conèixer el projecte Alba Jussà ha estat la participació a la Fira del Codony de Tremp que ha tingut lloc aquest cap de setmana en motiu de Tots Sants.

A banda d’activitats de sensibilització, també es preveu crear un Club Social amb activitats de lleure per a persones amb problemes de salut mental,  implementar un centre ocupacional que promogui la inserció laboral de persones amb discapacitat, fomentar el voluntariat tan a nivell local com internacional i ampliar els programes de suport a la llar que des de fa més d’un any ja s’ofereixen a 4 persones del territori amb problemes de salut mental. 

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.