Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

18Febrer2020

El Pallars Jussà present en la delegació que visita la StardUp Nation d’Israel

El servei de Promoció econòmica del Consell Comarcal del Pallars Jussà ha estat seleccionat com un dels 33 membres de tota la xarxa Catalunya Emprèn per tal de descobrir un dels principals ecosistemes emprenedors d’innovació del món.

Josep M Tarrat, tècnic de promoció ecònomica del Consell Comarcal ha estat un dels 33 tècnics de tota la xarxa Catalunya Emprèn, que participen en el seminari; “Ecosystem and Innovation Seminar”, que te lloc a la capital israeliana del 30 d’octubre al 2 de novembre i en el que s’esposen els fonaments de l’exitós ecosistema d’empreses innovadores emergents israelianes.

L’objectiu d’aquest seminari és exposar als participants els fonaments de l’ecosistema de creació d’empreses Israelià: “StardUp Nation”.

El seminari inclou : sessions educatives, taules rodones amb experts i visites als principals actors i responsables de l’èxit d’aquesta experiència.

 

Aquesta participació , és també una excel·lent oportunitat per trenar una zarxa de relacions a través se sessions de networking entre els líders israelians i catalans.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.