Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

18Febrer2020

El Jussà consolida l'oferta turística per deixar de ser una comarca de pas

Cada cop més els visitants escolleixen la comarca del Pallars Jussà com a destí turístic per a les seves vacances, on poden gaudir d'un entorn natural i tranquil, que alhora, els ofereix un gran ventall d'activitats, tant esportives com culturals, amb un calendari anual amb més d'un centenar de propostes.
L’oficina de Turisme de Tremp ha registrat durant l’estiu un augment del 18% de visitants respecte a l’any anterior. La major part dels quals, més d'un 80%, provenen de l'estat espanyol. Un segon grup important de visitants, per proximitat, és el públic francès.

Es tracta d'un turisme principalment familiar, que s'interessa sobretot per activitats aquàtiques, culturals i esportives a l’aire lliure.

Darrerament s'ha notat un increment de l'interés per l'enoturisme, molts dels cellers s’autopromocionen organitzant visites guiades i tasts amb l’objectiu d’atraure clients tant de la zona com estrangers.

Disposeu de més informació en els següents enllaços de TV3 i PirineusTV:

http://www.pirineustv.cat/2016/09/turisme-a-tremp/

http://www.ccma.cat/video/embed/5621749/

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.