Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

13Juliol2020

Taules informatives per commemorar el Dia de la SIDA al Pallars

Organitzades pel Servei Comarcal del Joventut del Pallars Jussà en col•laboració amb alumnes de l’institut de Tremp

Els alumnes del cicle formatiu de Cures auxiliars d’infermeria de l’institut de Tremp, en col•laboració amb el Servei Comarcal del Joventut del Pallars Jussà, han commemorat el Dia Mundial de la SIDA organitzant diverses taules informatives.

Els voluntaris han treballat el tema de la prevenció de malalties de transmissió secual a l’aula i ara són ells que informen els vianants així com els seus companys d’institut sobre diversos aspectes relacionats amb la prevenció contra el VIH però també amb com afrontar elements propis de la sexualitat en joves i adolescents.

Les taules informatives també promouen l’ús del preservatiu tan masculí com femení de cara a prevenir el contagi del virus de la SIDA però també d’altres malalties de transmissió sexual així com embarassos no desitjats.

També en el marc del Dia de la SIDA, els propers dies es duran a terme diversos tallers informatius adreçats a alumnes de l’institut de la Pobla de Segur.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.