Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

13Juliol2020

El Consell del Jussà crea 13 llocs de treball per a aturats sense prestació

A través del Programa Treball i Formació convocat pel Servei d’Ocupació de Catalunya

El Consell Comarcal del Pallars Jussà ha formalitzat avui els contractes amb 13 treballadors que participen en el “Programa Treball i Formació” que ha convocat el Servei d’Ocupació de Catalunya. Aquest programa ha permès contractar persones de més de 30 anys que han exhaurit la prestació per desocupació i/o el subsidi, una situació en la qual es troben prop de 300 persones del Pallars Jussà segons els registres del Servei d’Ocupació.

Aquest Programa està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i cofinançat en un 50% pel Fons Social Europeu.

Aquests treballadors/es han estat contractats per un període de 6 mesos pel Consell Comarcal si bé les tasques laborals les durant a terme en un total de 12 ajuntaments de la comarca que han sol•licitat participar en aquest programa.

El projecte inclou també un període de formació professionalitzadora relacionada amb les tasques laborals que portaran a terme i reforçar així la seva experiència i els seus coneixements professionals.

Aquest 13 treballadors/es són majoritàriament peons o oficials de primera que duran a terme tasques de servei públic tan diverses com l’adequació d’espais naturals, manteniment i conservació d’equipaments públics, neteja de senders, conques fluvials i àrees urbanes i periurbanes o reparacions de les infraestructures municipals, entre altres.

Segons indica el President del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Joan Ubach, “aquest programa serà una oportunitat per aquelles persones que volen tornar a integrar-se en el món laboral, però també un alleujament per als ajuntaments que actualment no tenen prou recursos per dur a terme determinades tasques de manteniment i conservació dels seus nuclis”.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.