Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

22Setembre2019

Els voluntaris del “Gran recapte” del Jussà es posen en marxa per omplir el rebost

L’associació de voluntaris APROP i els Serveis Socials gestionen han començat la recollida d’aliments del “Gran Recapte” en 5 supermercats de Tremp.

Els voluntaris de l’associació APROP que participen en el “gran recapte de tardor” a Tremp esperen superar aquest cap de setmana les set tones i mitja de material que es van recollir a l’edició de l’any passat.

De moment, el que cada vegada supera les expectatives de l’organització és el nombre de persones que desinteressadament s’impliquen en la recollida, cosa que ha permès fer una millor cobertura dels punts de recapte.

Des dels Serveis Socials del Consell Comarcal, que coordinen la recollida, s’han mostrat molt satisfets per la gran afluència de voluntaris, que ja superen la trentena, alhora que preveuen que el volum d’aliments recollits s’incrementi respecte edicions passades donat que la visibilitat d’aquesta campanya ha anat en augment, igual que la solidaritat de la població en vers les persones necessitades.

El material recollit engreixarà les prestatgeries del banc d’aliments del Pallars Jussà que atén més de 70 famílies amb dificultats de Tremp i rodalies que es beneficien d’aquests servei, que els subministra productes bàsics per assegurar la seva alimentació.

El recapte ha comptat amb la col•laboració de 5 supermercats de la població on els voluntaris informen els usuaris sobre la campanya i sobre els aliments més necessaris com són llegums, llet, oli, conserves o cereals infantils, entre d’altres i tots ells de primera necessitat. Un cop acabada la campanya, els mateixos voluntaris ordenaran els productes segons la seva caducitat per anar-los distribuint durant els propers mesos.

A aquests productes s’hi sumen les aportacions que diferents establiments fan durant tot l’any aportant excedents així com aliments frescos.

Share
Copyright © 2019 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.