Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

22Setembre2019

Exposició “Consum: punt de trobada” al Pallars Jussà per a promoure un consum crític i reflexiu

L’Agència Catalana del Consum i el Consell Comarcal del Pallars Jussà presenten l’exposició “Consum: punt de trobada”, amb l’objectiu de mostrar als visitants l’estructura del consum a Catalunya, un model que protegeix les persones consumidores i que s’ha vist reforçat amb el Codi de Consum de Catalunya.

L’exposició s’inaugurarà el proper divendres 28 de novembre a les 10:30 h amb la presència del Director de l’Agència Catalana de Consum, Alfons Conesa i el President del Consell, Joan Ubach.

Amb aquesta exposició es vol potenciar el consum crític i reflexiu a través de cinc conceptes: el Codi de Consum; drets i deures dels consumidors; seguretat de productes; activitats d’informació i formació que es porten a terme des de l’Agència Catalana del Consum i el consum reflexiu.

L’exposició té un format original i diferent, ja que es podrà veure i consultar de manera interactiva dintre d’uns contenidors que estaran instal•lats entre el 25 de novembre i el 8 de desembre a Tremp, al Passeig de Vall, 13, davant de l’Epicentre. L’exposició estarà oberta al públic de dilluns a diumenge de 10 a 20h.

També es duran a terme visites guiades programades per a grups i centres educatius.

Share
Copyright © 2019 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.