Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

16Setembre2019

XIII Pla Comarcal JussàEduca conté 115 activitats

Adreçades a 2.200 alumnes dels centres educatius del Pallars Jussà.

La XIII edició del Pla Comarcal JussàEduca, que es va presentar ahir a la tarda a Tremp, conté més d'un centenar d'activitats educatives, principalment de promoció del patrimoni local, adreçades als més de 2.200 escolars de la comarca.

El Pla, que té un pressupost de 30.000 euros, compta amb la participació de 39 institucions públiques i entitats que ofereixen activitats educatives per fomentar el coneixement d'aspectes culturals, naturals, lingüístics o històrics del Pallars Jussà.

Enguany destaca la incorporació d'activitats sobre patrimoni industrial, concretament a l'entorn de les hidroelèctriques, i sobre patrimoni natural de la Terreta i de la reserva natural del Boumort.

La conferència inaugural, sobre valors i gestió de conflictes en el món de l'educació, va anar a càrrec d'Olga Bernad, professora del Departament de Geografia i Sociologia de la Universitat de Lleida, i va comptar amb una cinquantena d'assistents.

El Pla va començar al curs 2002-2003, organitzat pels Serveis Educatius del Pallars, el Consell Comarcal i el Servei de Català del Pallars Jussà, les mateixes institucions que continuen gestionant-lo.

Share
Copyright © 2019 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.