Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

16Setembre2019

Formació sobre gestió de factures electròniques per a tècnics de l’administració local

L’Administració Oberta de Catalunya (AOC) i el Consell Comarcal del Pallars Jussà han organitzat una jornada de formació sobre la gestió de factures electròniques adreçada a interventors/es i personal que participa en la gestió econòmica dels ens locals de les comarques pirinenques.

A partir del 15 de gener les administracions catalanes hauran d’estar a punt per rebre i generar factures en format electrònic, per aquest motiu més de 40 treballadors/es de l’administració local del Pallars Sobirà, Alta Ribagorça, Val d’Aran, Pallars Jussà i la Cerdanya, han participat en aquesta jornada celebrada a l’Epicentre de Trem, en què l’AOC ha donat les directrius sobre com adaptar-se a aquest nou sistema i resoldre els dubtes que suscita entre els professionals.

Aquesta jornada, que s’ha celebrat a l’Epicentre de Tremp, s’emmarca en el programa de formació del personal de l’administració local del Pirineu que s’ha impulsat des de comarques com el Pallars Jussà amb l’objectiu d’apropar la formació als tècnics mitjançant eines tecnològiques com la videoconferència, amb l’estalvi de temps i recursos que suposa.

Share
Copyright © 2019 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.