Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

22Setembre2019

Jornada “La resiliència: desaprendre i aprendre de l’adversitat”

Professionals dels serveis socials analitzaran aquesta eina de superació aplicada a nois i noies ex-tutelats.

Més de 120 professionals de diferents àmbits de la atenció a infants i adolescents participaran demà en una jornada centrada en el concepte de RESILIÈNCIA en nois i noies que en algun moment de la seva vida han estat tutelats. La jornada, que organitzen l’EAIA Supracomarcal i el Consell Comarcal del Pallars Jussà, tindrà lloc a l’Epicentre de Tremp a partir de les 10 del matí.

Resiliència és la capacitat dels éssers a sobreposar-se en períodes de dolor emocional i situacions adverses i fins i tot sortir-ne enfortit. La jornada tractarà sobre aquest concepte, aplicat a joves que en algun moment de la seva vida han estat tutelats per l’administració i com aquestes persones han superat les adversitats i han refet la seva vida en positiu.

Durant la jornada es presentaran els estudis “L’atenció als joves ex-tutelats de Catalunya: evolució, valoració i reptes de futur” de Carme Montserrrat i “La resiliència en un grup de joves ex-tutelats: resistir i refer-se” de Núria Ruiz i Meritxell Torres de l’EAIA Lleida Nord.

També estan programades diverses intervencions i tallers sobre com anar més enllà de l’adversitat i com desenvolupar eines per crear vincles positius i relacions que realment ajudin a les persones en moments emocionalment difícils.

Share
Copyright © 2019 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.