Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

13Juliol2020

El Pallars Jussà a la fira de St. Miquel de Lleida

El Consell Comarcal del Pallars Jussà participa per segon any consecutiu a la Fira de Sant Miquel de Lleida, tot fent difusió de la qualitat i la riquesa de la producció agroalimentària de la comarca.
Per tal de donar a conèixer l'ampli ventall de productes de qualitat i de proximitat que podem trobar repartits pels diverses poblacions del Pallars Jussà, la participació a la fira neix fruit de la col·laboració de les dues iniciatives "Al Teu Gust, Aliments del Pallars" i "Amb els 5 sentits, mapa dels productes locals de qualitat del Pallars Jussà".

A més, s'aprofita l'espai per fer difusió de l'àmplia oferta comarcal de senders i camins senyalitzats de la comarca, entre els quals destaca el recentment obert sender que voreja l'embassament de Terradets uns 3,3 km des del pont de Monares fins a l'àrea de descans del mirador de La Pineda.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.