Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

16Setembre2019

Presentació del programa Rural 100 al Pallars Jussà i Pallars Sobirà

Una trentena d’emprenedors han participat en la presentació i s’han interessat en el programa.

Avui s’ha presentat a l’auditori de l’Epicentre de Tremp (passeig del Vall 13), la segona edició del programa Rural 100, que està previst desenvolupar al Pallars Jussà i Pallars Sobirà. També es va presentar a les Garrigues el passat mes de juliol i pròximament es presentarà al Segrià, per tal de dinamitzar la economia al territori.

Rural 100, és un programa de formació i acompanyament integral que pretén ajudar als emprenedors a iniciar empreses o obrir noves línies als seus negocis, transformant el model tradicional de l'economia rural cap a un nou model que es basi en la innovació, la creativitat i la sostenibilitat del territori.

En el decurs de la presentació s’ha explicat en què consisteix el programa i s’han resolt els dubtes plantejats pels interessats i tot seguit ha tingut lloc una sessió de treball sota el títol, “LA PROACTIVITAT, ACTITUD CLAU DE L’EMPRENEDOR” a càrrec de l’Ainhoa Berganza, Coaching, training & consulting en Inti Training & Coaching.

Les persones emprenedores que s’inscriguin al programa treballaran, de la mà de l’equip del CEDRICAT, per al disseny i posada en funcionament del seu model de negoci. La formació es rep en forma de seminaris i l’acompanyament mitjançant tutories on es farà un seguiment del projecte i es donarà suport estratègic.

El President del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Joan Ubach i el diputat Xavier Pont han estat els encarregats de donar la benvinguda als assistents i encoratjar-los a participar en aquest programa. Joan Ubach, ha destacat el valor d’aquest programa que enfoca els seus objectius en el producte final i no en la formació intensiva dels emprenedors i el diputat Xavier Pont, en representació de la Diputació de Lleida, ha incidit en la importància de l’acompanyament institucional a les empreses.

Share
Copyright © 2019 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.