Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

04Juny2020

El Consell Comarcal del Pallars Jussà fa el lliurament de diplomes i

subvencions a emprenedors de la comarca

 

Entrega de diplomes a emprenedors

El Consell Comarcal del Pallars Jussà ha lliurat els diplomes del curs On-Line de creació d’empreses realitzat durant el segon trimestre d’aquest any. El curs de creació d’empreses forma part de les actuacions que s’estan realitzat a la comarca dins del programa INICIA del Servei d’Ocupació de Catalunya. Aquest curs que s’ha realitzat en la seva totalitat a través d’internet ha ofert als participants 130 hores de formació en la creació i gestió d’un projecte empresarial a més d’aprofundir en l’ús de les noves tecnologies de la informació.

Al mateix temps, durant l’acte s’han lliurat els ajuts econòmics del Pla d’Ocupació de les terres de Lleida a diverses empreses de la comarca que s’han creat noves o han realitzat un procés d’ampliació i creació de llocs de treball. Aquests ajuts s’atorguen amb la col•laboració de la Diputació de Lleida i el Consell Comarcal del Pallars Jussà.

Durant el mes de setembre el Consell Comarcal del Pallars Jussà te previst renovar el conveni amb la Diputació de Lleida per a poder continuar oferint aquests ajuts a les empreses de la comarca que siguin de nova creació o augmentin la seva plantilla.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.