Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

28Mai2020

El Consell Comarcal del Pallars Jussà millora el servei d'escombraries amb dos camions nous

 

Nous camions d'escombraries

El Consell Comarcal del Pallars Jussà ha fet un salt endavant en la millora del servei de recollida d’escombraries amb la posada en marxa d’un nou camió, que va entrar en funcionament el dia 14 d’aquest mes. Aquest és el segon camió destinat a la recollida que s’adquireix aquest any, ja que el primer va posar-se a treballar al mes de març i substitueix un altre camió que havia quedat obsolet per a les necessitats de la comarca.

Els nous camions suposen una inversió de 335.820 €. L’Agència de Residus de Catalunya n’ha facilitat 299.000 € i la resta han estat aportats pel Consell Comarcal del Pallars Jussà. Juntament amb aquests vehicles també s’han adquirit tres noves caixes, una d’elles es destina a la recollida de rebuig en general i les altres dues són per a brossa selectiva, concretament per a recollir paper i envasos.

Amb aquests dos vehicles s’amplia la flota destinada a la recollida d’escombraries i arriba a als 6 camions, mentre que fins ara eren cinc, i una nova furgoneta. Aquest fet permet també ampliar el nombre de rutes que diàriament realitza aquest servei, arribant a les 7 que es fan cada dia. Tres d’aquestes rutes es destinen a la recollida del rebuig en general, a les que s’hi sumen una ruta diària per a la recollida de la brossa orgànica, una altra per a trastos vells, una per a envasos i una altra pel cartró. Aquestes dues últimes rutes fins ara es feien a dies alterns, però amb el nou vehicle es pot fer la recollida diària dels envasos i el cartró.

Finalment, la plantilla destinada al servei ha passat de les nou persones que hi treballen durant tot l’any a les onze, reforçant així el servei durant l’estiu degut al major nombre de visitants i població en general que es troba a la comarca.

Tremp, Pallars Jussà, 21 d’agost de 2009

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.