Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

04Juny2020

El Ple del Consell Comarcal del Pallars Jussà acorda 3 dies de dol per la

mort dels bombers veïns de la comarca

El Ple del Consell Comarcal del Pallars Jussà, reunit en una sessió extraordinària i urgent aquest vespre a les 20 hores i en relació a la mort dels bombers David Duaigües, Ramon ESPINET, Jaume ARPA, veí de Tremp, i Jordi MORÉ, veí de la Pobla de Segur, ha acordat per unanimitat expressar públicament el condol del Consell Comarcal del Pallars Jussà i declarar tres dies de dol a la comarca, des de les 00 hores del dia 22 de juliol de 2009 a les 24 hores del dia 24 de juliol de 2009, durant els quals onejaran les banderes a mig pal i es col•locarà una bandera amb el crespó negre a la Seu del Consell Comarcal, i se suspendrà qualsevol tipus d’acte públic o institucional.

També en senyal de dol, en el primer acte públic organitzat pel Consell Comarcal, que serà el concert previst en el marc del Festival dels Castells de Frontera pel diumenge 26 a les 19 hores al Castell de Sant Gervàs, ha acordat fer un minut de silenci en record de les víctimes d’aquest greu incident.

Així mateix vol expressar el desig dels diferents consellers i conselleres d’aquesta ens d’una prompta recuperació als bombers ferits Pau COSTA i Josep M. PALLÀS i CARRERA, aquest darrer veí de La Pobla de Segur, i expressar la seva màxima preocupació per l’estat de salut en el que es troben.

Alhora es vol fer palès el suport de l’ens als familiars de les víctimes, i al Cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya i als parcs de bombers dels quals eren membres, així com als consistoris de la Pobla de Segur, de Tremp, de Lleida i de Palau d’Anglesola el profund condol i solidaritat de tota la població i el seu recolzament més intens.

Finalment des d’aquest Consell també s’ha acordat expressar el recolzament a l’Ajuntament i als veïns d’Horta de Sant Joan pels dur moments que afronta la població al llarg d’aquests dies.

Tremp, Pallars Jussà, 22 de juliol de 2009

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.