Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

04Juny2020

Nova edició dels "Jocs del món" a Tremp

 

Jocs

Una nova jornada dels Jocs del Món es durà a terme el dissabte 18 de juliol a partir de les 18’30 hores a Tremp. El Parc del Pinell acollirà aquesta sessió que organitza el Servei d’Immigració del Consell Comarcal del Pallars Jussà i la Secretaria de Joventut.

Com ja va sent habitual, en aquestes trobades s’utilitza el joc com instrument per apropar a la infància pallaresa les diferents cultures que conviuen en el nostre entorn, i facilitar així la convivència entre la població de la comarca, tant autòctona com estrangera. La trobada finalitza amb un berenar a base de coca amb xocolata entre tots els nens i les nenes que hi acudeixen. I és que són espais lúdics que creen vincles de complicitat.

Aquesta és un nova trobada que enguany s’organitza i que es suma a les que ja es van fer al mes de maig a Pobla de Segur i a Tremp.

Tremp, Pallars Jussà, 17 de juliol de 2009

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.