Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

04Juny2020

L'actriu Carme Sansa obre el V festival dels Castells de Frontera

 

Castells de Frontera - Concert al Castell de Mur

El V Festival dels Castells de Frontera va començar ahir diumenge 12 de juliol al Castell de Mur de la mà de l’actriu Carme Sansa i del Quartet de corda Camerata Sant Cugat, format per Edurne Vila (violí), Marc Armengol (violí), Ulrike Janssen (viola) i Esther Vila (violoncel).

 

Junts van interpretar l’espectacle ‘Poesia i Llibertat’, en el que les composicions de Joseph Haydn s’entrellaçaven amb la interpretació i lectura de textos del filòsof, dramaturg i poeta Friedrich Shiller. L’obra està creada a partir de textos de l’autor per destacar la capacitat creadora de la humanitat en un any en el qual es commemoren els 250 anys del seu naixement i el 200 aniversari de la mort de Haydn.

El públic assistent va poder gaudir d’una actuació memorable gràcies a la gran interpretació de l’actriu així com per l’encertada combinació de les composicions musicals que, d’una manera subtil i emotiva, obria pas a les paraules de la rapsoda. Una proposta, doncs, que marca un punt d’inflexió important en la qualitat de les propostes del festival.

Xavier Pont, com a president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, que organitza el cicle, i Josep Castells, en tant que alcalde del municipi de Castell de Mur, van donar la benvinguda als i les assistents i van destacar l’aposta per la qualitat que aplica aquest festival. Finalment, el director del festival, Xavier Baulies, va agrair l’assistència del públic i va encoratjar-los a gaudir de les properes actuacions que es duran a terme el proper 26 de juliol al Castell de Sant Gervàs i el dia 9 d’agost a l’església de Santa Maria de Covet.

Tremp, Pallars Jussà, 13 de juliol de 2009

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.