Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

04Juny2020

V Edició del Festival dels "Castells de Frontera"

 

Castells de Frontera

El Consell Comarcal del Pallars Jussà informa que el proper diumenge 12 de juliol a les 19 hores al Castell de Mur s’inicia la primera de les tres actuacions que conformen el festival dels Castells de Frontera d’enguany.

 

El festival, organitzat per aquest ens i amb la direcció a càrrec de Xavier Baulies, presenta la programació següent:

- Dia 12 de juliol a les 19 hores al Castell de Mur l’espectacle ‘Poesia i Llibertat’, presentat en l’obertura i cloenda de la Setmana del Llibre en Català del 2009 sobre l’exaltació de la creació artística al voltant de dos creadors universals, Friederich Schiller i Joseph Haydn. D’aquests dos autors en celebrem els respectius aniversaris. ‘Poesia i Llibertat’ ens mostra l’essència de l’agermanament de les arts i les lletres amb l’actriu Carme Sansa i el Quartet de Corda Camerata Sant Cugat. Està interpretat per l’actriu Carme Sansa i el Quartet de corda Camerata Sant Cugat: Edurne Vila (violí), Marc Armengol (violí), Ulrike Janssen (viola) i Esther Vila (violoncel)

- Dia 26 de juliol a les 19 hores al Castell de Sant Gervàs es presenta l’espectacle ‘Cançons de Dones’, que mostra un recorregut de cançons de temàtica femenina des de l'antiguitat als nostres dies, provinents de les diferents cultures històriques de la Mediterrània. Està interpretat per Vox Feminae, format per: Olga Miracle, soprano, Pepe Luna, llaüts i Mauricio Molina, percussions.

- Dia 9 d’agost a les 19 a l’Església de Covet es presenta ‘La Bella Molinera’, estrena del famós cicle de Franz Schubert sobre el cicle de poemes de W. Müller transcrit per a veu i guitarra. Estarà interpretat pel tenor José Ferrero i el guitarrista Jaume Torrent.

Les entrades ja es troben a la venta al Museu Comarcal de Ciències Naturals i també es poden adquirir abans de cada concert en el mateix espai on es dur a terme.

Tremp, Pallars Jussà, 8 de juliol de 2009

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.