Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

04Juny2020

El Consell comarcal del Pallars Jussà organitza una cata amb vins de la comarca

 

Cata de vins

El Consell Comarcal del Pallars Jussà va organitzar el diumenge 14 de juny a les 17’30 hores al Molí de l’Oli de la Pobla de Segur una cata dels vins que es produeixen a la comarca. L’acte es va dur a terme en el marc dels actes de la Fira PromoPallars que aquell cap de setmana es celebra en aquest municipi.

 

Cata de vins

Es tracta d’una cata destinada a professionals del sector hoteler, allotjaments de turisme rural, restauradors i distribuïdors alimentaris per tal de fomentar el coneixement dels principals vins que es produeixen al Pallars Jussà i fomentar-ne així la seva comercialització i consum entre els clients d’aquests establiments, tal i com va indicar el president del Consell, Xavier Pont.

Un sommelier professional, Xavier Ayala, va exercir com a mestre de cerimònies de la cata, en la qual es degustaren vins de Sauvella, un nou celler que inicia la seva producció, així com dels Cellers Vila Corona i les bodegues Castell d’Encús. Aquestes dues empreses formen part de la D.O. Costers del Segre, que col•labora en la cata.

Totes les empreses han fet cessió dels seus vins i així Sauvella presentà els seus vins; Vila Corona ofereix el vi blanc jove Llabustes Riesling 2008 i un vi negre, el Llabustes Merlot 2006. Finalment les bodegues Castell d’Encús presentaren dos vins blancs, Zenith i Kalpa, i es va tancar la cata amb un tast de la típica Ratafia dels Raiers.

Tremp, Pallars Jussà, 15 de juny de 2009

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.