Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

01Juny2020

Arriba la segona edició del Bellugallibres

S’han habilitat 16 espais en llocs públics per a l’intercanvi de llibres

El projecte Bellugallibres té com a objectiu potenciar la lectura sostenible a partir d'espais situats en llocs públics de fàcil identificació. Està entroncat amb el projecte Pallars Lector, que fomenta la competència lingüística i el gust per la lectura en els centres educatius dels dos Pallars. Al 2013 es va portar a terme la primera edició amb resultats molt positius.

Enguany, a la comarca del Pallars Jussà, s'habiliten 16 espais Bellugallibres en 5 municipis: Isona, la Plana de Mont-ros, la Pobla de Segur, Talarn i Tremp. S'hi deixen llibres de segona mà, perquè altres lectors tinguin la possibilitat d'emportar-se'n un per llegir i retornar-lo a qualsevol espai. Aquesta experiència es coneix com a bookcrossing i promociona l'intercanvi de llibres de forma gratuïta i desinteressada.

Aquesta activitat, que té una durada d’1 mes (7 d’abril – 7 de maig), està organitzada pel Servei Educatiu del Pallars i el Servei de Català del Pallars Jussà. Compta amb la col·laboració de 9 centres educatius de la comarca, les biblioteques municipals de Tremp i de la Pobla de Segur, el Consell Comarcal del Pallars Jussà i els ajuntaments de la Pobla de Segur i de Tremp.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.