Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

27Febrer2020

Adhesió a la iniciativa 'L'hora del Planeta'

Des de l’any 2007 es celebra arreu del món “L’Hora del Planeta”, una iniciativa promoguda pel World Wide Fund for Nature (WWF) que se celebra el darrer dissabte de març de cada any i que consisteix en una apagada elèctrica voluntària, en què es demana a llars, municipis, organitzacions i empreses que apaguin els llums i altres aparells elèctrics durant una hora. Amb aquest gest simbòlic es vol conscienciar la societat sobre la necessitat de prendre mesures contra el canvi climàtic i les emissions contaminants i sobre la necessitat d’estalviar energia i reduir la contaminació lumínica.

Més de 7.000 ciutats arreu del món, més de 35.000 empreses i desenes de milers d’organitzacions cíviques de tot tipus es sumen cada any a aquesta iniciativa.

Enguany, per primer cop, l’ACM s’ha sumat a aquesta iniciativa per tal d’aportar la seva petita part de col·laboració des del municipalisme català. És per això que des d’aquí us animem a adherir-vos també a aquesta iniciativa que es durà a terme el proper dissabte dia 29 de març. Ho podeu fer fàcilment accedint, dins la web de l’esdeveniment, al formulari d’adhesió de les ciutats i pobles en aquest enllaç: www.horadelplaneta.es/forms/ciudades.php

Des de l’organització de l’Hora del Planeta només es demanen tres compromisos:

  1. Fer una apagada significativa de la llum en edificis públics, enllumenat urbà i/o en edificis singulars el proper dissabte, 29 de març entre 2/4 de 9 i 2/4 de 10 del vespre.
  2. Fer difusió de l’esdeveniment entre la ciutadania, animant a participar-hi
  3. Implementar mesures d’estalvi energètic i de reducció d’emissions en l’activitat de la vostra institució.
Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.