Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

27Febrer2020

Turisme hebreu i cultura jueva

El dimecres 19 de març s’ha dut a terme al Pont de Suert la jornada “Turisme hebreu i cultura jueva”, organitzada pel Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, en col·laboració amb l’ambaixada d’Israel.

La sessió ha comptat amb la participació del Sr. Andreu Lascorz (president de l’ARCCI Associació de Relacions Culturals Catalunya-Israel) i de la Sra. Assumpció Hosta (secretària general de la xarxa de Juderies d'Espanya) , els quals han explicat als assistents quines són les necessitats, les expectatives i tot allò que pugui estar relacionat amb la cultura jueva, per tal que des del Pirineu es pugui oferir uns productes i uns serveis adequats.

El Consell Comarcal del Pallars Jussà ha assistit a la jornada i, en breu, prepararà un resum dels principals punts tractats per tal d’enviar-lo als empresaris turístics de la comarca.

Mentrestant, trobareu la notícia elaborada per la Diputació de Lleida en el aquest enllaç

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.