Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

28Mai2020

Tremp celebrarà el Dia Mundial de la Poesia amb l’activitat Fem de poetes!

La Biblioteca Pública Maria Barbal i el Servei Comarcal de Català organitzen aquesta activitat per divulgar la poesia entre tots els públics

Fem de poetes! és una activitat participativa adreçada a tots els públics que convida a escriure una estrofa per completar el poema Totes les paraules, creat especialment per a l’ocasió per l’escriptor trempolí Albert Puiggròs.

Durant la tarda del dia 21 s’aniran recollint en un gran mural de la Biblioteca totes les estrofes i versos aportats pels participants. L’acte acabarà amb la lectura del poema resultant de la cooperació de tothom i del poema Tan sols la paraula nua, de la poetessa Montserrat Abelló, peça oficial d’aquest any.

Per quart any consecutiu, Tremp se suma a la celebració del Dia Mundial de la Poesia amb un acte organitzat conjuntament per la Biblioteca Pública Maria Barbal i el Servei de Català del Pallars Jussà.

L’acte començarà a la Biblioteca Pública Maria Barbal, el divendres 21 de març, a les 17 h.

Més informació: Servei de Català del Pallars Jussà: tel. 973 650 187; Biblioteca Pública Maria Barbal: tel. 973 653 461.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.