Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

28Mai2020

Cinquena Trobada Empresarial i Premi Jove Emprenedor/a del Pallars Jussà

A l’acte hi assistirà el Sr. Xavier Gibert i Espier, Secretari general d’Empresa i Ocupació i s’homenatjarà el Sr. Emili Saurí, fill de la localitat pallaresa de Moror, creador i propietari de l’empresa Vitral Grup.

El Consell Comarcal del Pallars Jussà, celebrarà el proper 22 de febrer la 5a Trobada Empresarial del Pallars Jussà que s’organitza conjuntament amb les Delegacions locals de la Cambra de Comerç de Lleida, les associacions de Comerciants i la Federació d’Empresaris i Comerciants del Pallars.

L’acte es durà a terme en el transcurs d’un sopar a l’hotel Segle XX de Tremp, al qual hi assistiran prop de 150 persones representants principalment de la indústria i el comerç del Pallars Jussà, així com empresaris i directius Catalans a qui els uneix certa vinculació amb la comarca com és el cas de Josep González, President de PIMEC i fill de Llimiana, alhora que també hi assistirà el Secretari general d’Empresa i ocupació, Xavier Gibert i Espier.

En el transcurs de la trobada es lliurarà el guardó del premi Jove Emprenedor/a 2013 que arriba a la seva 11a edició i que ha comptat amb la participació de 9 iniciatives empresarials. Alhora també es farà un reconeixement a aquelles empreses de la comarca que durant el 2013 han rebut algun tipus de distinció o reconeixement en l’àmbit de la seva activitat.

Com cada any la trobada comptarà amb la presència d’un empresari reconegut originari de la comarca que aquesta any serà el Sr. Emili Saurí, fill de la localitat pallaresa de Moror, creador i propietari de l’empresa Vitral Grup, qui compartirà amb els assistents la seva visió de la situació econòmica i els reptes de futur en una xerrada que clourà la jornada.

El President del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Joan Ubach, considera que “aquest tipus de trobades són una eina per enfortir els llaços entre els diferents sectors econòmics de la comarca i les administracions, i crear sinèrgies per tirar endavant projectes que impulsin la comarca a sortir de la crisi”.

Enguany també s’ha incorporat a la jornada una xerrada-col•loqui, organitzada per la societat de foment, JUSSACTIU, a càrrec del senyor Salvador Alemany, President d’Abertis i del Consell Assessor per a la Reactivació Econòmica i el Creixement (CAREC). La conferència tindrà lloc el mateix dissabte a les 20:00 h. a l’auditori de l’Epicentre, sota el títol, “La crisi en perspectiva: visió i actituds per guanyar el futur”.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.