Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

28Mai2020

El Pallars Jussà aposta per l’Epicentre i el senderisme al Saló de l’esport i turisme de muntanya

El Consell Comarcal del Pallars Jussà està present aquests dies a la primera edició Saló de l’Esport i el Turisme de Muntanya que se celebra a Lleida promocionant diversos elements relacionats amb el turisme actiu.

El Jussà presenta com a proposta destacada el centre de visitants Epicentre, inaugurat l’estiu del 2013, i que porta al visitant a fer un viatge per la història, el paisatge i la cultura de la comarca en un format modern i interactiu. Aquesta descoberta del Pallars Jussà serveix al visitant per iniciar el seu propi viatge per la comarca destriant aquells elements que s’adiuen als seus interessos.

Altres apostes que el Consell del Jussà fa al Saló són les relacionades amb el senderisme com l’itinerari que voreja l’entorn de l’embassament de Terradets, apte per a tots els públics tant per fer a peu com en bici i el projecte Cinquè Llac, una proposta en què hi participen diverses cases de turisme rural de la comarca i que consta d’un itinerari dividit en 5 etapes que permet visitar bona part del Pallars Jussà a peu amb aturades ens els paratges naturals de més interès i als elements patrimonials més destacats.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.