Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

04Juny2020

Presenten al Pallars Jussà el projecte CRAPVI que promou l’autonomia de persones discapacitades

Representants de diferents entitats que treballen amb persones depenents al Pallars Jussà, s’han donat cita el 13 de gener a l’Epicientre en la presentació del projecte CRAPVI, que té com a objectiu ajudar a persones amb discapacitat o dificultats de mobilitat a tenir una vida més autònoma.

Monserat Bertran, presidenta d’ASPID, una de les entitats que integren el projecte, ha explicat que l’objectiu del desplegament d’aquest projecte és ordenar i posar a disposició de les persones diferents recursos que afavoreixin la seva independència personal. Aquests recursos van des de l’assessorament per a l’adaptació física d’espais, fins a posar a disposició de les persones dependents d’assistents personals que funcionin com a eina per que les persones amb discapacitats puguin dur una vida el més activa i normalitzada possible, tant pel que fa a les activitats bàsiques com personals i de lleure.
A la jornada hi ha assistit una trentena de representants d’àmbits com els serveis socials del Consell Comarcal, de l’hospital comarcal, de l’equip de l’EAIA, així com de residències, centres de dia, entre molts altres.
Aquest programa és una iniciativa conjunta entre diverses entitats de la demarcació de Lleida com són Aspid, Creu Roja, la fundació Esclerosi múltiple i Aremi que vol salvar les dificultats amb què es troben persones amb discapacitats i dependents i oferir-los una vida el més còmoda i independent possible.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.