Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

27Mai2020

El Consell Comarcal implanta un servei de videoconferència que ofereix cursos online

El Consell Comarcal del Pallars Jussà disposa d’un equip de videoconferència que permet seguir cursos a distància en diferents àmbits sense que els alumnes s’hagin de desplaçar fora de la comarca.

Durant els mesos de novembre i desembre s’han impartit des de l’aula del Consell una desena de cursos del pla Agrupat de formació contínua per a personal de l’administració que ofereix la Diputació de Lleida, en els quals hi ha participat més de 70 treballadors/es i tècnics adscrits a les diferents administracions públiques amb seu a la comarca com ajuntaments, Consell Comarcal, Generalitat, entre altres, sense haver-se de desplaçar a Lleida on s’imparteixen de forma presencial.

També amb aquest sistema a distància s’han programat cursos i seminaris del projecte SOMPirineus adreçat a persones aturades i emprenedores que d’altra manera no hi podrien assistir.

El sistema de la videoconferència permet molts/es treballadors/es accedir d’una manera senzilla a una formació continuada i de reciclatge que farà millorar la qualitat del seu treball diari. L’optimització de la despesa de temps i recursos que suposa aquest sistema virtual, propicia que els/les treballadors/es puguin assistir a un major nombre de formacions.

Així mateix, com que els cursos s’imparteixen a temps real, els alumnes a distància poden fer intervencions, preguntes o lliurar treballs i fer exercicis de la mateixa forma que ho fan els alumnes presencials.

El sistema de videoconferències al Pallars Jussà es va implantar a principis del 2011 i fins l’actualitat s’havia utilitzat bàsicament des de l’Equip d’Atenció a la Infància Lleida Nord, que abasta diverses comarques, per dur a terme reunions de coordinació i seguiment amb els tècnics de la resta del territori. Aquesta forma de treballar va suposar un estalvi de temps per als tècnics i l’optimització de recursos d’aquest servei.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.