Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

27Mai2020

El Consell del Jussà crea 25 llocs de treball per a aturats sense prestació

A través del Programa Mixt de Treball i Formació convocat pel Servei d’Ocupació de Catalunya

El Consell Comarcal del Pallars Jussà crea 25 llocs de treball a través del “Programa mixt de Treball i Formació” que convoca el Servei d’Ocupació de Catalunya. Aquest programa ha permès contractar persones de més de 30 anys que han exhaurit la prestació per desocupació i/o el subsidi, una situació en la qual es troben prop de 300 persones del Pallars Jussà segons els registres del Servei d’Ocupació.

Aquests treballadors/es han estat contractats per un període de 6 mesos pel Consell Comarcal si bé les tasques laborals les durant a terme en un total de 12 ajuntaments de la comarca que han sol•licitat participar en aquest programa.

El projecte inclou també un període de formació professionalitzadora de 90 hores relacionada amb les tasques laborals que estan portant a terme i reforçar així la seva experiència i els seus coneixements professionals.

Aquest 25 treballadors/es són majoritàriament peons o oficials de primera que duran a terme tasques de servei públic tan diverses com l’adequació d’espais naturals, manteniment i conservació d’equipaments públics, neteja de senders, conques fluvials i àrees urbanes i periurbanes o reparacions de les infraestructures municipals, entre altres. També es duran a terme treballs en espais d’interès turístic com el Castell de Mur o Talarn.

Segons indica el President del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Joan Ubach, "aquest programa serà una oportunitat per aquelles persones que volen tornar a integrar-se en el món laboral, però també un alleujament per als ajuntaments que actualment no tenen prou recursos per dur a terme determinades tasques de manteniment i conservació dels seus nuclis".

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.