Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

04Juny2020

Entrega de diplomes als alumnes del curs de creació d'empreses

 

Entrega de diplomes

El Consell Comarcal del Pallars Jussà ha entregat aquest matí els diplomes acreditatius d’haver superat amb èxit el Curs de Creació d’Empreses, que han culminat cinc alumnes de la comarca. Es tracta d’un curs iniciat a finals d’octubre del passat any i que va acabar a mitjans de gener i que s’emmarca dins de les actuacions del Pla INICIA, que organitza el Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya a través de la Direcció General d’Ocupació i del Servei de Creació d’Empreses del Consell Comarcal.

A nivell de contingut el curs és una reedició dels cursos que periòdicament ofereix el Consell Comarcal del Pallars Jussà a totes aquelles persones que desitgen crear una empresa i requereixen formació i assessorament. En aquest sentit, doncs, s’ofereix una formació global per la creació del projecte empresarial i de la seva viabilitat: s’explica com realitzar una pla de producció, un pla de màrqueting, un pla d’empresa i un pla de recursos humans.

La novetat d’enguany ha estat que per primera vegada el curs s’ha realitzat on-line, mentre que la resta d’edicions es tracta d’un curs presencial. A través de la formulació a distància del curs s’aconsegueix vèncer l’obstacle que representa la dispersió territorial de la població, facilitant l‘accés a la formació. Mitjançant una plataforma accessible a través de la pàgina web del Consell Comarcal del Pallars Jussà, els i les alumnes han pogut disposar del temari, d’exercicis, dels exàmens i també de l’assessorament d’un tutor, que ha respost als dubtes que s’han anat formulant.

En aquest acte d’entrega de diplomes també s’ha fet entrega d’un xec per valor de 1.200€ a una empresa dedica a l’artesania. Es tracta d’un dels ajuts que es sol•liciten a través del Consell Comarcal i que ofereix la Diputació de Lleida i el Consell Comarcal del Pallars Jussà en el marc del Pla d’Ocupació de les Terres de Lleida i als que hi té accés tota aquella persona emprenedora que decideix crear una empresa.

 

Tremp, Pallars Jussà, 17 de març de 2009

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.