Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

28Mai2020

Seminari per millorar les competències empresarials en el sector de la construcció

El dimarts dia 17 de desembre, es va celebrar a la sala de lectura de l’Epicentre, el seminari per millorar les competències empresarials en el sector de la construcció.
En el seminari hi van participar un total de 20 empreses del sector entre constructors, arquitectes, aparelladors i empreses de serveis.
Aquest seminari ens permetrà repensar la nostra estratègia de negoci per tal de saber-nos diferenciar i treure el màxim partit de les nostres capacitats. També ens aproparà a les especificitats tècniques de dos subsectors emergents: l’adaptació d’habitatges per a persones amb mobilitat reduïda; i la construcció sostenible i eficient energèticament.

Continguts específics:

L’oportunitat de repensar la meva estratègia empresarial. Com ho puc fer?
De 15 a 17 hores. A càrrec de Raúl Bosque, fundador i director de la consultora QMT Global, especialistes en assessorament a empreses en les àrees d’estratègia i organització empresarial.

XERRADA TÈCNICA 1: L’adaptació dels habitatges per a persones dependents o amb mobilitat reduïda: una oportunitat per al sector de la construcció.
El Pallars Jussà és una de les comarques més envellides de Catalunya i amb un dels índex de dependència global més elevats del país. Compten aquestes persones amb la possibilitat d’adaptar el seu habitatge i millorar la seva qualitat de vida?
De 17 a 18.30 hores. A càrrec de Xavier Garcia-Milà, arquitecte i patró de la Fundació Sala, especialista en l’adaptació d’habitatges.

XERRADA TÈCNICA 2: Els habitatges sostenibles i energèticament eficients: un àmbit de treball amb moltes possibilitats.
En una situació en que els recursos energètics són cada dia més cars i més escassos. I en una comarca amb estius molt càlids i hiverns molt freds. Adaptar els habitatges perquè consumeixin menys energia, mantenint el confort, és una aposta segura.
De 18.30 a 20 hores. A càrrec de Josep Bunyesc, arquitecte especialitat en arquitectura passiva i estalvi energètic

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.