Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

04Juny2020

Els voluntaris treballen a contrarellotge en la classificació i emmagatzematge dels aliments del gran recapte

Només a Tremp es van recollir 8 tones de material, multiplicant per quatre els resultats de la recollida de primavera

Aquestes dies al local destinat a banc d’aliments del Pallars Jussà es treballa amb més intensitat que mai després de l’èxit aconseguit durant el gran recapte celebrat aquest cap de setmana passat en què es va recollir més de 8 tones productes bàsics.

Els voluntaris, després de participar en les dues jornades maratonianes de recollida, ara traginen el material amunt i avall per classificar-lo i emmagatzemar-lo de forma acurada de tal manera que no es perdi res i es pugui posar tant aviat com sigui possible a l’abast de les persones que ho necessiten.

Centenars de paquets d’arròs, pasta, llegums, pots de conserves diverses, oli, i desenes de litres de llet, entre molts altres productes, passen aquests dies per les seves mans per fer-ne una classificació acurada segons el tipus de material i la caducitat de cadascun.

L’èxit de la recollida ha donat als voluntaris de l’associació APROP de Tremp una dosi d’optimisme afegida per afrontar les moltes tasques solidàries que porten a terme cada dia, entre les quals hi figura l’atenció del banc d’aliments. Els representants de l’entitat s’han mostrat gratament sorpresos pel suport que han demostrat els seus veïns, que aquest cap de setmana s’han abocat a la crida del recapte d’aliments.

El recapte solidari també ha superat les expectatives dels Serveis Socials del Consell Comarcal, tan pel que fa al material recollit, que ha suposat un rècord difícil de superar, com pel nombre de voluntaris que desinteressadament van participar en la recollida. Només a Tremp gairebé una trentena de persones es van encarregar de recollir el material en els 5 supermercats que van participar en el recapte.

En el cas del Pallars Jussà, el destí dels aliments recollits passaran a engreixar les prestatgeries i els magatzems del banc d’aliments de Tremp que actualment atén més de 70 famílies amb dificultats de la zona.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.