Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

27Mai2020

Es presenta el 12è Pla Comarcal JussàEduca

Més d’un centenar d’activitats per a tot l’alumnat dels quinze centres educatius del Pallars Jussà

El Pla Comarcal JussàEduca arriba, renovat, a la dotzena edició. Es va presentar el dimarts 26 de novembre a l'Epicentre de Tremp i té com objectiu promoure el coneixement del patrimoni cultural i natural de la comarca entre l’alumnat dels centres educatius. Actualment, el 12è Pla conté més de 100 activitats per a l’alumnat, el professorat i la comunitat educativa, oferides i finançades per ajuntaments, institucions públiques i entitats. Es tracta d’una eina didàctica de suport als ensenyaments que connecta l’escola amb el territori, gestionada pel Consell Comarcal del Pallars Jussà, el Servei Educatiu dels Pallars i el Servei Comarcal de Català.

Enguany, entre les activitats en espais museístics, equipaments, espais històrics exposicions o teatres, destaquen les centrades en l’emprenedoria, els tres-cents anys dels fets de 1714 i els nous equipaments: l’Entorn d’Aprenentatge de Tremp, l’Epicentre – centre de visitants i l’Institut Geològic de Catalunya.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.